0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 0 Flares ×

JOVErdFotografia el #5JOVErd i participa al concurs que els Castellers de Vilafranca organitzen a través de la xarxa instagram. El premi: un kit de merxandatge de la Colla.

Es busquen imatges fetes per vosaltres, pels protagonistes, pels seguidors, pels acompanyants, pels familiars, pels professors… de la 5a edició del JOVErd . Les fotografies poden estar fetes durant els tallers de preparació, durant els assajos o durant el matí del Concurs i han d’estar etiquetades amb #5JOVErd.

El JOVErd és una concurs de castells adreçat a joves dels Instituts de secundària de l’Alt Penedès que aquest any arriba a la 5a edició. Durant els darrers mesos s’han estat fent els Tallers de Castells als centres escolars o a Cal Figarot (local social dels Castellers de Vilafranca) per a preparar la participació de les diferents”colles”. El proper dilluns 12 de maig es presentarà a Cal Figarot l’edició d’enguany que tindrà lloc aquest proper dissabte 17 de maig pel matí a Cal Figarot. En aquesta edició s’han inscrit per a participar 10 colles i seran més de 800 alumnes.

Per a participar al Concurs d’instagram, us deixem aquí les BASES:

Entraran a formar part del concurs tots aquells que pugin fotografies a Instagram amb les etiquetes:#5JOVErd

El concurs s’obrirà oficialment el divendres 2 de maig a les 09.00h i finalitzarà el diumenge 18 de maig de 2014 a les 22.00h.

Condicions

∙ Es pot participar amb qualsevol fotografia dels tallers de Castells, assajos i preparació  o del concurs casteller JOVErd .

∙ Totes aquelles fotografies penjades abans o després de les dates marcades o que no s’adeqüin a les condicions del concurs (falta d’etiqueta, fotos fora de termini, usuaris privats, etc) quedaran automàticament descartades.

∙ Els guanyadors seran contactats a través d’un missatge a la seva fotografia. Els noms dels guanyadors també es faran públics als comptes Facebook, Google+, Twitter i a les webs dels Castellers de Vilafranca i d’autentikcat. El guanyador hauran de posar-se en contacte amb l’organització al correu toni@autentikcat.cat enviant la fotografia escollida amb la major resolució possible.

∙ Les fotografies poden estar fetes en el període de preparació del JOVErd i del dia del concurs. Se’n poden fer tantes com es desitgi, totes entraran en el concurs.

∙ Les fotografies han de ser originals i fetes amb dispositiu mòbil (Android/Iphone).

∙ La participació al concurs és gratuïta.

Ús de les imatges

∙ Les imatges publicades a Instagram amb les etiquetes #5JOVErd seran públiques als webs delsCastellers de Vilafranca i autentikcat i les xarxes socials dels organitzadors @verds @autentikcat.

∙ Totes les imatges que participin al concurs podran ser utilitzades pels Castellers de Vilafranca i autentikcat per a futures campanyes de promoció.

∙ La publicació d’imatges a Instagram amb les etiquetes del concurs significa l’acceptació d’aquestes bases.

Ús de les dades

∙ Pujar les fotografies a Instagram amb l’etiqueta del concurs implica el permís perquè ens posem en contacte amb els guanyadors a través d’un missatge a la fotografia. Els noms dels guanyadors també es faran públics als canals indicats.

Jurat, veredicte i premis

El jurat estarà format per:

  • Un representant de la Junta dels Castellers de Vilafranca.
  • 2 Castellers: un fotògraf i un instagramer
  • Un professor
  • Un representant d’autentikcat

El jurat emetrà veredicte el divendres 30 de maig al local dels Castellers de Vilafranca, Cal Figarot, moment en què també es farà entrega dels premis. El premi serà un kit de marxandatge dels Castellers de Vilafranca.

Els premis no es podran canviar per diners.

Addicional

L’organització no es fa responsable de cap problema o error tècnic d’un sistema en línia informàtic, servidor o proveïdor, equip informàtic o error de software de qualsevol correu electrònic que pugui produir-se.

La participació en aquest concurs implica l’acceptació de totes les condicions d’Instagram.

Les podeu consultar a http://instagram.com/legal/terms/

 

 

concurs a instagram #5JOVErd, etiqueta’ns!
Etiquetat a:            

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *