0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 0 Flares ×

autentikcat_remambllagut_insmilaifontanals_22042014 (15)Dimarts un grup de nois i noies de l’Institut Milà i Fontanals de Vilafranca del Penedès es van desplaçar fins a Cambrils per participar a una de les activitats programades dins de la setmana cultural, Sant Jordi 2014.

Sis equips d’alumnes d’ESO i de Batxillerat van convertir-se en vogadors durant un matí navegant dalt d’un llagut català.
Bon temps, bona mar i unes tripulacions de primera van fer que passéssim un matí genial. Una bona ocasió que va permetre als joves de diferents cursos conviure fora de l’institut, fer un tast d’un esport tradicional com és el rem amb llagut i posar en pràctica el treball en equip, un dels valors necessaris per fer navegar una embarcació de 8 tripulants més timoner.

Vam tenir estones per tot, per fer esport, per prendre el sol 😉 …  i per fer una petita competició per acabar la jornada.

Us deixem l’enllaç a les fotos , esperem que us agradin, Moltes felicitats vogadors!!!

autentikcat_remambllagut_insmilaifontanals_22042014 (8) autentikcat_remambllagut_insmilaifontanals_22042014 (6) autentikcat_remambllagut_insmilaifontanals_22042014 (10)

celebrem #santjordi remant amb llagut
Etiquetat a:                

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *