0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 0 Flares ×

Ahir al vespre es va reunir el Jurat del Concurs d’instagram que vam convocar coincidint amb la 2a regata de la 12 Lliga Catalana de Llagut, celebrada el passat diumenge 15 de juny a la platja de Sa Caleta de Lloret de Mar.

La Ma.Antònia Batlle del Restaurant Albamar de la platja de Santa Cristina, en Jordi Roig de l’Agrupació Fotogràfica, la Lídia Bartolomé “instagramer” i vogadora  i en Toni de Lloret d’autentikcat, valoraven les més de 60 fotos que participaven en el concurs per fer una primera tria. I no va ser fàcil perquè hi ha hagut molta qualitat i varietat. De fet ens vam engrescar a preparar una nova convocatòria i millorar-la amb algunes idees que ahir entre tots vam anar comentant.

De totes les fotos que participaven al concurs, el Jurat va fer una primera selecció, i entre aquestes va decidir destacar-ne tres, dues mencions a finalista i la Guanyadora.

Aquí teniu les fotos finalistes presentades pels instagramers @josepcalataiud  autentikcat_finalista_@josepcalataiud  i @javi_shawn autentikcat_finalista@javi_shawn    i la foto guanyadora   autentikcat_guanyadora@Do12e de @Do12e.

Moltes felicitats a tots, us estem molt agraïts per la vostra participació. Si les voleu tornar a veure totes, clikeu aquí #llagutcat_lloret2014

Moltes gràcies al Restaurant Albamar per ajudar-nos a fer més atractiu el Concurs i als membres del Jurat, dir-vos que ens ho hem passat molt bé i que us seguirem proposant idees, gràcies!

Instagramers, vogadors, públic, estigueu atents, seguim  😉

som-hi!

 

 

 

 

 

 

ja tenim foto guanyadora del concurs d’instagram #llagutcat_lloret2014

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *