0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 0 Flares ×

concurs_autentikcat_llagutcat_lloret2014

Aquest diumenge 15 de juny se celebra la 2a regata de la 12a Lliga Catalana de Llagut a la platja de Sa Caleta de Lloret de Mar.

Us volem proposar un repte!!! un concurs de fotos a través de la xarxa instagram obert a tothom: vogadors, públic, familiars, visitants… la única condició es que siguin fotos d’aquesta regata a Lloret de Mar.

 

Aquí teniu les Bases del Concurs:

Entraran a formar part del concurs tots aquells que pugin fotografies a Instagram amb les etiquetes:  #llagutcat_lloret2014 . A més a més si voleu podeu fer servir l’etiqueta de la lliga de llagut català #LligaCatLlagut2014

El concurs s’obrirà oficialment el diumenge 15 de juny a les 08.00 del matí i es podran penjar fotos de la regata fins al dimarts 17 de juny a les 22.00h.

 Condicions

∙  Es pot participar amb qualsevol fotografia feta durant la 2a regata de la Lliga Catalana de Llagut, el diumenge 15 de juny de 2014 a Lloret de Mar i que mencioni a l’organitzador @autentikcat

∙  Totes aquelles fotografies penjades abans o després de les dates marcades o que no s’adeqüin a les condicions del concurs (falta d’etiqueta, fotos fora de termini, usuaris privats, continguts inadequats….etc) quedaran automàticament descartades.

∙  El guanyador serà contactat a través d’un missatge a la seva fotografia. El nom dels guanyador també es farà públic als comptes Facebook, Google+, Twitter i a la web d’autentikcat. El guanyador hauran de posar-se en contacte amb l’organització al correu toni@autentikcat.cat enviant la fotografia escollida amb la major resolució possible.

∙  Les fotografies han d’estar fetes el diumenge 15 de juny a Lloret de Mar. Se’n poden fer tantes com es desitgi, totes entraran en el concurs. També es poden incloure fotografies fetes el dissabte 14 de juny sempre que estiguin relacionades amb la regata de Lloret de Mar.

∙  Les fotografies han de ser originals i fetes amb dispositiu mòbil (Android/Iphone).

∙  La participació al concurs és gratuïta.

Ús de les imatges

∙  Les imatges publicades a Instagram amb l’etiqueta #llagutcat_lloret2014 seran públiques a la web d’autentikcat i les xarxes socials de l’organitzador @autentikcat

∙  Totes les imatges que participin al concurs podran ser utilitzades per  autentikcat per a futures campanyes de promoció.

∙  La publicació d’imatges a Instagram amb les etiquetes del concurs significa l’acceptació d’aquestes bases.

 Ús de les dades

∙  Pujar les fotografies a Instagram amb l’etiqueta del concurs implica el permís perquè ens posem en contacte amb el guanyador a través d’un missatge a la fotografia. Els nom dels guanyador també es farà públic per als canals indicats.

Jurat, veredicte i premis

El jurat estarà format per: 1 fotògraf, un instagramer, 1 representant dels Apartaments Albamar de Lloret de Mar i 1 representant d’autentikcat

El jurat emetrà veredicte el dimecres 25 de juny, moment en què també es contactarà amb el guanyador. El premi serà un dinar per a dues persones gentilesa del Restaurant Albamar de la Platja de Santa Cristina  de Lloret de Mar. Els premis no es podran canviar per diners.

Addicional

L’organització no es fa responsable de cap problema o error tècnic d’un sistema en línia informàtic, servidor o proveïdor, equip informàtic o error de software de qualsevol correu electrònic que pugui produir-se.

La participació en aquest concurs implica l’acceptació de totes les condicions d’Instagram.

Les podeu consultar a http://instagram.com/legal/terms/

 

bases del concurs a l’instagram #llagutcat_lloret2014

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *