0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 0 Flares ×

El primer equip del Patí Vilafranca fa un taller de castells a Cal Figarot per enfortir el grup de cara els propers compromisos a l’OK Lliga, des de:  Castellers de Vilafranca

hoqueicastells

 

Aquest dilluns al vespre, el primer equip del Patí Vilafranca, juntament amb l’equip tècnic i la directiva del club, van fer un taller de castells a la seu social dels Castellers de Vilafranca, Cal Figarot.

El primer equip del club vilafranquí juga a l’OK Lliga, la competició més important d’hoquei de l’Estat Espanyol i també una de les més potents del món. Tot i comptar amb el tercer pressupost més baix de la lliga, van començar la competició amb bons resultats, però els últimament han perdut força partits. L’equip, format per jugadors molt joves, està molt cohesionat, també amb l’entrenador, la directiva i l’equip tècnic.

Ahir a Cal Figarot, els responsables de l’equip van voler potenciar els valors castellers d’unió i força dins el grup per enfortir anímicament els jugadors de cara a propers compromisos, perquè tornin a trobar-se amb el camí de la victòria. La primera prova de foc serà aquest divendres a les 9 del vespre al pavelló d’hoquei de Vilafranca amb la visita del Barça.

les fotos del taller

 

hoquei i Castells per enfortir el grup

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *