0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 0 Flares ×

Escola d’Esquí Prepirineu: “la nostra missió és ensenyar-vos a estimar els esports blancs des d’una visió moderna i àmplia de l’esport i la natura” 

 

Aquesta setmana us volem presentar l’Escola d’esquí Prepirineu, gestionada per Esportec Outdoor Sport, empresa d’activitats físicoesportives en el medi natural amb més de deu anys d’experiència i amb la que col·laborem tot sovint en l’organització d’activitats per a grups, ja siguin escolars, empreses o particulars.

L’escola d’Esquí Prepirineu està situada a l’estació d’esquí del Port del Compte, entre les comarques del Solsonès i l’Alt Urgell. Disposa de tècnics especialitzats en les diferents disciplines: esquí alpí, surf de neu, freestyle, jardí de neu i guarderia.

L’equip està dirigit per l’Ignasi, llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport especialitzat en l’Esquí Alpí:  “amb aquest equip volem que gaudeixis dels apassionants esports blancs, però sense oblidar els tres pilars bàsics: SEGURETAT, DIVERSIÓ I APRENENTATGE a Port del Comte”

Ofereixen diferents modalitats, des de classes d’esquí i de snowboard, a  rutes guiades amb raquetes de neu i per als més petits el Jardí de neu:  un espai delimitat, ideal per iniciar-se amb pendents suaus i sense perills. Compta amb una zona exterior equipada amb cinta transportadora i material lúdico-pedagògic per divertir-se mentre s’aprèn i un espai interior preparat, atès i vigilat per personal qualificat. I per als Centres Educatius podeu concertar des d’esquiades d’1 sol dia a estades de 2, 3 o 4 dies, amb l’opció de monitors tot el dia. Un lloc preciós del Prepirineu català.

anem a la neu? Informació i reserves:

telèfons: 635 199 126–  973 059 128 

correu electrònic: escola@escolaesquiprepirineu.cat

web: www.escolaesquiprepirineu.cat 

 

teniu plans pel cap de setmana? anem a la neu!
Etiquetat a:            

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *