62 Flares Twitter 0 Facebook 60 Google+ 2 62 Flares ×

TallerCastells2_Zurich_greetowers

Amb el nom de Greentowers els Castellers de Vilafranca ofereixen a empreses, universitats, escoles, equips esportius i grups diversos, un ampli ventall d’activitats relacionades amb els castells i adaptades a les necessitats de cada col·lectiu.

Amb un format anomenat Tallers castellers donen a conèixer els castells de forma activa i, alhora, treballen aspectes com són el treball en equip, el liderat, la participació, el compromís, la constància, la comunicació.. traslladables al seu dia a dia a l’empresa.

Avui al matí, al local dels Castellers de Vilafranca han rebut més de 200 persones de l’empresa Zurich, dels departaments de ventes, distribució i màrqueting, que s’han endinsat per unes hores al món casteller. El matí ha començat amb una breu explicació de presentació, una visita guiada al local i la vista d’un DVD. Seguidament,  han passat a la part més pràctica i dinàmica del Taller, formant petites colles que, a l’igual que en el món casteller, tothom hi ha pogut participar d’una manera activa des de les seves possibilitats. Amb l’ajuda de Castellers, han acabat fent un castell i, tot seguit, celebrant plegats la seva consecució.

Per finalitzar la visita, els Castellers de Vilafranca han fet una demostració castellera de petit format alçant castells de 5 o 6 pisos.

 

El programa Els Matins de TV3 ha fet aquest reportatge que us deixem a

continuació:  http://www.tv3.cat/3alacarta/#/videos/4870711

els valors dels Castells per aprendre a fer pinya a l’empresa.
Etiquetat a:        

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *