0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 0 Flares ×

IMG_8802

Demà comença la 12a Lliga Catalana de Llagut, a partir de les 9 del matí a Arenys de Mar. Serà la primera prova de les set previstes per la  temporada 2014, que acabarà a finals de setembre amb el Campionat de Catalunya a Cambrils.

S’han inscrit per aquesta regata gairebé 60 equips de Clubs tot Catalunya d’Empuriabrava, Palamós, Lloret de Mar, Arenys, Mataró, Premià, Badalona, Torredembarra, Cambrils, Móra d’Ebre, Amposta i Flix.
A primera hora es disputarà la prova cronometrada, que són mànegues organitzades per categories i que remen diferents distàncies segons l’edat: 500 metres els infantils i cadets,  1000 metres els juvenils i els veterans i 1500 metres la categoria sènior. Les tripulacions sortiran una darrera l’altre deixant una separació de 30 segons entre elles.

De la classificació d’aquesta primera part de la regata es muntaran les finals a partir de les 10.45 del matí. llagut_català

A partir d’aquí la competició és en línia, amb llargs  de 250 metres i girs: infantils i cadets: 2 llargs i 1 gir, juvenils i veterans, 4 llargs i 3 girs i sèniors, 6 llargs i 5 girs. El número de finals depèn dels equips inscrits a cada categoria i es disputen amb mànegues de 4 tripulacions cada una.

Podeu veure el quadre de participació i horaris aquí:

arenys1dejuny2014 (1)

 

 

 

demà comença la lliga catalana de llagut

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *