0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 0 Flares ×

Aquest darrers dies hem estat rebent diferents grups escolars a Cal Figarot que han vingut a conèixer els castells participant en un Taller. Atallerdecastells_autentikcat_InstitutAlemany (11)hir pel matí va ser el torn d’un grup de  joves estudiants de l’Institut Margarete Steiff Gymnasium de Giengen an der Brenz (Baden Wüettemberg d’Alemanya).

Els estudiants han vingut de viatge d’intercanvi cultural amb joves de  l’Institut Baix a Mar de Vilanova i la Geltrú, tornant la visita que fa pocs dies van fer els catalans a terres alemanyes. En aquests viatges els alumnes conviuen, aprenen la llengua que estan estudiant i la cultura i tradicions del país que visiten. Avui ha estat el torn de conèixer el món casteller.

El Taller comença amb una petita explicació de la història dels castells, del vestuari casteller i de la Colla. Seguidament aprenem a posar-nos la faixa i els convertim en castellers. Així ja estem a punt per passar a la part més pràctica:  com es munta una pinya, les estructures dels diferents castells, els noms de les posicions o, pels més atrevits, posar en pràctica els passos per pujar.

tallerdecastells_autentikcat_InstitutAlemany (13)

tallerdecastells_autentikcat_InstitutAlemany (3)tallerdecastells_autentikcat_InstitutAlemany (2)tallerdecastells_autentikcat_InstitutAlemany (14)
     tallerdecastells_autentikcat_InstitutAlemany (4)tallerdecastells_autentikcat_InstitutAlemany (5) tallerdecastells_autentikcat_InstitutAlemany (8) tallerdecastells_autentikcat_InstitutAlemany (9)tallerdecastells_autentikcat_InstitutAlemany (7)

 

 

 

 

Ha estat un matí divertit, els castells i els valors que hi descobreixen no deixen ni a joves ni a professors indiferents.

Felicitats Castellers de Giengen i fins un altre!!!

tallers de castells escolars
Etiquetat a:            

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *