0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 0 Flares ×

sorteig_reis14_iAcabem l’any fent un Sorteig! Tenim una caixa de Cava Oriol Rossell per al guanyador, vols participar?

Comparteix  amb nosaltres “moments autèntiks” d’aquest any.
1- Etiqueta amb  #moment_autèntik14
2- Pots participar amb tantes fotografies com vulguis de l’any 2014 i que el tema estigui relacionat amb les nostres activitats: rem, castells, activitats tradicionals, activitats a la natura… fetes amb qualsevols dispositiu mòbil.
3- Recorda mencionar-nos a la foto @autentikcat i et convidem a seguir-nos a la xarxa.
4- Tens temps fins al diumenge 4 de gener de 2015, a les 22.00h.
5- Cada foto rebrà un número de participació. Farem el sorteig el dilluns 5 de gener i el comunicarem amb un missatge a la foto guanyadora.
6- El premi serà una caixa de cava Oriol Rossell que et farem arribar el més aviat possible.
7- Consulta les bases a la web: http://www.autentikcat.cat.
Som-hi!!!

———

Bases del Sorteig:

Entraran a formar part del sorteig totes  aquelles  fotografies que estiguin penjades a la xarxa Instagram amb les etiquetes: #moment_autèntik14 i la menció del nostre perfil @autentikcat . El termini és fins el diumenge 4 de gener de 2015 a les 22.00h.

Condicions

Es pot participar amb qualsevol fotografia feta durant l’any 2014, que considereu #moment_autèntik14  i que el tema estigui relacionat amb les nostres activitats: rem, castells, activitats tradicionals, activitats a la natura…

A cada fotografía se li donarà un número per al sorteig.

Totes aquelles fotografies que siguin d’usuaris privats, mal etiquetades o tinguin continguts inadequats….etc quedaran automàticament descartades.

El guanyador serà contactat a través d’un missatge a la seva fotografía el dilluns 5 de gener. El nom dels guanyador també es farà públic als comptes Facebook, Google+, Twitter i a la web d’autentikcat. El guanyador hauran de posar-se en contacte amb l’organització al correu toni@autentikcat.cat enviant la fotografia escollida amb la major resolució possible.

∙  Les fotografies han de ser originals i fetes amb qualsevol dispositiu móvil.

∙  La participació al concurs és gratuïta.

Ús de les imatges

∙  Les imatges publicades a Instagram amb l’etiqueta  #moment_autèntik14  seran públiques a la web d’autentikcat i les xarxes socials de l’organitzador @autentikcat

∙  Totes les imatges que participin al sorteig podran ser utilitzades per  autentikcat per a futures campanyes de promoció o per fer-ne difusió durant el período que duri la convocatoria del sorteig.

∙  La publicació d’imatges a Instagram amb les etiquetes del concurs significa l’acceptació d’aquestes bases.

 Ús de les dades

∙  Pujar les fotografies a Instagram amb l’etiqueta del concurs implica el permís perquè ens posem en contacte amb el guanyador a través d’un missatge a la fotografia. Els nom dels guanyador també es farà públic per als canals indicats.

Sorteig i Premi

El sorteig es farà el dilluns 5 de gener. Cada fotografía tindrà un número El premi és una caixa de cava Oriol Rossell. Contactarem amb el guanyador a través d’un missatge a la seva fotografia. Els premis no es podran canviar per diners.

Addicional

L’organització no es fa responsable de cap problema o error tècnic d’un sistema en línia informàtic, servidor o proveïdor, equip informàtic o error de software de qualsevol correu electrònic que pugui produir-se.

La participació en aquest concurs implica l’acceptació de totes les condicions d’Instagram.

Les podeu consultar a http://instagram.com/legal/terms/

sorteig de reis: #moment_autentik14
Etiquetat a:        

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *