0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 0 Flares ×

autentikcat_tc-4Ets mestre, professor, educador o docent a Catalunya?

Participa en aquest sorteig i guanya un activitat per fer amb el teu grup i curs. (només per a centres escolars de Catalunya)

 autentikcat t’ofereix la realització del taller casteller que imparteix actualment a un gran nombre de centres educatius, amb un gran èxit tant per part de mestres i professors com dels propis alumnes. En aquest taller es presenten i treballen els orígens, la nomenclatura i les parts dels castells mitjançant jocs i activitats que permeten al mateix temps potenciar actituds i valors  tals com el treball en equip, la comunicació, la solidaritat, el respecte… autentikcat_tc_1

Aquest taller te una durada de 1’5/2 h i s’adapta a les característiques de cada grup (etapa, núm. de participants, interessos pedagògics…). El taller de castells s’oferirà a tot un curs fins a un màxim de 75 alumnes. En el cas que el guanyador sigui un especialista i/o no tingui la tutoria d’un curs, estudiarem conjuntament la possibilitat de realitzar el Taller i que s’adapti a les característiques del centre escolar sempre i quan es faci el mateix dia.

 

autentikcat_tcÉs molt fàcil, clika a  Participa!!!!

omple el petit formulari de participació i, si vols, comparteix la publicació al teu mur.

A més a més, pel sol fet de participar, et convidarem personalment a una activitat que farem properament oberta al públic a Vilafranca del Penedès. T’animes?

 

 

guanya un taller de castells per al teu curs!
Etiquetat a:            

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *