0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 0 Flares ×

concursinstagram_llagutcat_lloret2015Coincidint amb l’inici de la 13ena Lliga Catalana de Llagut diumenge 14 de juny a la platja de Santa Cristina de Lloret de Mar, fes fotos i participa al concurs amb l’etiqueta #llagutcat_lloret2015 .  Fotos fetes amb mòbil, no hi ha límit!

Participa des de dissabte 13 de juny fins dimarts 16 de juny a les 22.00h. Recorda mencionar-nos @autentikcat i et convidem a seguir-nos.

Aquest any Més Premis: Dinar al Restaurant Albamar (Lloret de Mar) o una copa  a l’emblemàtic Bar Cala Banys (Lloret de Mar) o un passeig en  Dofí Jet fins a Tossa.

 •  Consulta les bases,  Som-hi!

Bases del Concurs:

Entraran a formar part del concurs tots aquells que pugin fotografies a Instagram amb les etiquetes:  #llagutcat_lloret2015 . A més a més si voleu podeu fer servir l’etiqueta de la lliga de llagut català #LligaCatLlagut2015

El concurs s’obrirà oficialment el dissabte 13 de juny a les 08.00 del matí i es podran penjar fotos fins al dimarts 16 de juny a les 22.00h.

 Condicions

 • Es pot participar amb qualsevol fotografia relativa a la 1a regata de la Lliga Catalana de Llagut, que se celebrarà el diumenge 14 de juny de 2015 a la platja de Santa Cristina de Lloret de Mar i que mencioni a l’organitzador @autentikcat
 • Totes aquelles fotografies penjades abans o després de les dates marcades o que no s’adeqüin a les condicions del concurs (falta d’etiqueta, fotos fora de termini, usuaris privats, continguts inadequats….etc) quedaran automàticament descartades.
 • Es contactarà amb el/s guanyadors a través d’un missatge a la seva fotografia. Els seus  noms també es farà públic als comptes Facebook, Google+, Twitter i a la web d’autentikcat. El guanyador hauran de posar-se en contacte amb l’organització al correu toni@autentikcat.cat enviant la fotografia escollida amb la major resolució possible.
 • Les fotografies han d’estar fetes  el diumenge 14 de juny a Lloret de Mar. Se’n poden fer tantes com es desitgi, totes entraran en el concurs. També es poden incloure fotografies fetes el dissabte 13 de juny sempre que estiguin relacionades amb la regata de la platja de Santa Cristina a Lloret de Mar.
 • Les fotografies han de ser originals i fetes amb dispositiu mòvil.
 • La participació al concurs és gratuïta.

Ús de les imatges

 • Les imatges publicades a Instagram amb l’etiqueta #llagutcat_lloret2015 seran públiques a la web d’autentikcat i les xarxes socials.
 • Totes les imatges que participin al concurs podran ser utilitzades per  autentikcat per a futures campanyes de promoció.
 • La publicació d’imatges a Instagram amb les etiquetes del concurs significa l’acceptació d’aquestes bases.

 Ús de les dades

 • Pujar les fotografies a Instagram amb l’etiqueta del concurs implica el permís perquè ens posem en contacte amb el guanyador a través d’un missatge a la fotografia. Els nom dels guanyador també es farà públic per als canals indicats.

Jurat, veredicte i premis

 • El jurat estarà format per: 1 fotògraf, un instagramer, 1 representant dels Apartaments Albamar, 1 representant del Bar Cala Banys de Lloret de Mar i 1 representant d’autentikcat
 • El jurat emetrà veredicte el dijous 25 de juny, moment en què també es contactarà amb el guanyador.
 • Els premis són: un dinar per a dues persones gentilesa del Restaurant Albamar situat a la platja de Santa Cristina de Lloret de Mar, 1 consumició per a dues persones gentilesa del Bar Cala Banys de Lloret de Mar, un passi per a dues persones pel trajecte en Dofí Jet fins a Tossa . Els premis no es podran canviar per diners.

Addicional

 • L’organització no es fa responsable de cap problema o error tècnic d’un sistema en línia informàtic, servidor o proveïdor, equip informàtic o error de software de qualsevol correu electrònic que pugui produir-se.
 • La participació en aquest concurs implica l’acceptació de totes les condicions d’Instagram.
 • Les podeu consultar a http://instagram.com/legal/terms/

Aquí teniu un resum de les fotos que van participar l’any passat 2014

Aquestes varen ser les seleccionades pel Jurat

guanyadora finalista@josepcalataiut finalista

 

 

 

 

 

 

 

 

 

fes fotos i participa al concurs instagram #llagutcat_lloret2015

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.