0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 0 Flares ×

 

autentikcat_TC_EscolaSantJoanVilatorrada_12022014 (5)  autentikcat_TC_EscolaSantJoanVilatorrada_12022014

Dimecres vàrem rebre la visita dels nois i noies de 5è i 6è de primària de  l’escola Ametllers, de la comarca del Bages. Varen arribar amb moltes ganes d’aprendre què són els castells.

El matí va començar fent una petita explicació del món casteller en general i de la nostra colla, els Castellers de Vilafranca, en particular. Seguidament els hi vàrem ensenyar el “vestuari casteller”: els clàssics pantalons blancs, la faixa, el mocador i la camisa que ens identifica com a colla.

Per convertir-los en castellers per unes hores, el primer que van aprendre és a posar-se la faixa, sempre amb l’ajuda d’un company. Així es comença a parlar del treball en equip,fins i tot per posar-nos la faixa necessitem un company“.

Tot jugant vàrem aprendre a com fer una pinya i les diferents estructures, així es va començar a descobrir els noms de les posicions perquè tothom sabés on havia d’anar: de baix, de cordó, de lateral, d’agulla…

Va ser un matí de classe diferent. Els valors dels castells són un bon exemple de treball pràctic amb els grups, ja sigui amb els companys de la classe, amb els d’escola o amb els de feina. Uns valors que podem aplicar en el nostre dia a dia i que ens ajuden a formar-nos com a persones.
Ens ho vam passar molt bé,

                                                                                                                   Felicitats Castellers Ametllers!

autentikcat_TC_EscolaSantJoanVilatorrada_12022014 (8) autentikcat_TC_EscolaSantJoanVilatorrada_12022014 (12)

taller de castells amb l’escola de Sant Joan de Vilatorrada
Etiquetat a:            

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *