0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 0 Flares ×

concursAquest cap de setmana s’acaba la temporada de Rem amb el XX Campionat de Catalunya a Cambrils, que organitzen el club de rem Vent d’Estrop – Vogadors de Cambrils coincidint amb el seu 10è aniversari i la Federació Catalana de Rem.

Com ho volem celebrar?  convoquem un nou concurs a Instagram amb fotografies de tot el cap de setmana. Fotografies que podem fer entre tots: vogadors, igers, públics, familiars, seguidors….

Un hi animeu? Som-hi!!!

Bases:

 1.  Entraran a formar part del concurs totes aquelles fotografies a Instagram amb l’etiqueta del Concurs:  llagutcat_cambrils2014.  A més a més, si voleu, podeu fer servir les etiquetes del Campionat: #CampCatLLagut2014 #Cambrils2014
 2. El concurs s’obrirà oficialment el disssabte 20 de setembre a les 08.00 del matí i es podran penjar fotos fins al dimarts 23 de setembre a les 22.00h.

Condicions

 1. Es pot participar amb qualsevol fotografia fetes durant el XX Campionat de Catalunya de Llagut Català que se celebrarà a Cambrils el dissabte 20 de setembre i el diumenge 21.
 2. A la fotografia cal mencionar @autentikcat i us convidem a seguir-nos a la xarxa
 3. Totes aquelles fotografies penjades abans o després de les dates marcades o que no s’adeqüin a les condicions del concurs (falta d’etiqueta, fotos fora de termini, usuaris privats, continguts inadequats….etc) quedaran automàticament descartades.
 4. Contactarem amb el guanyador a través d’un missatge a la seva fotografia. El nom del guanyador també es farà públic als comptes FacebookGoogle+Twitter i a la web d’autentikcat. El guanyador haurà de posar-se en contacte amb l’organització al correu toni@autentikcat.cat enviant la fotografia escollida amb la major resolució possible.
 5. Les fotografies han d’estar fetes els dies 20 i 21 de setembre a Cambrils. Se’n poden fer tantes com vulgueu i, totes, entraran al concurs, això si, fetes amb dispositiu mòbil (Android/Iphone). Es demanarà l’original.
 6. La participació al concurs és gratuïta.
 7. Ús de les imatges: Les imatges publicades a Instagram amb l’etiqueta llagutcat_cambrils2014 seran públiques a la web d’autentikcat i les xarxes socials de l’organitzador @autentikcat
 8. Totes les imatges que participin al concurs podran ser utilitzades per  autentikcat per a futures campanyes de promoció.
 9. La publicació d’imatges a Instagram amb les etiquetes del concurs significa l’acceptació d’aquestes bases.

Ús de les dades

Pujar les fotografies a Instagram amb l’etiqueta del concurs implica el permís perquè ens posem en contacte amb el guanyador a través d’un missatge a la fotografia. Els nom dels guanyador també es farà públic per als canals indicats.

Jurat, veredicte i premis

El jurat estarà format per: 1 fotògraf, un instagramer, 1 representant del Club Vent d’Estrop Vogadors de Cambrils  i 1 representant d’autentikcat

El jurat emetrà veredicte el divendres 26 de setembre, moment en què també es contactarà amb el guanyador. El premi serà un dinar per a dues persones gentilesa del Restaurant Marró Cafè de Cambrils el dia que s’acordi amb el Restaurant. El premi no es podrà canviar per diners.

Addicional

L’organització no es fa responsable de cap problema o error tècnic d’un sistema en línia informàtic, servidor o proveïdor, equip informàtic o error de software de qualsevol correu electrònic que pugui produir-se.

La participació en aquest concurs implica l’acceptació de totes les condicions d’Instagram.

Les podeu consultar a http://instagram.com/legal/terms/

 

concurs a instagram #llagutcat_cambrils2014
Etiquetat a:                    

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *