llagut

promoció-llagut-autentikcat

Es tracte d’una sessió on coneixerem l’origen i parts d’aquesta embarcació i ens iniciarem en els principis bàsics de la tècnica de rem. Ens aproparem a cales de difícil accés des de terra. I per acabar, sempre que siguem prou per omplir mínim dos llaguts (16 persones), gaudirem de l’experiència única d’una regata contra els nostres companys.

UBICACIÓ: Lloret de Mar (La Selva)

HORARI: 3 hores

VARIS: Mínim 8 persones. No es fa en caps de setmana.

————————————————————————————-

promoció

promocio-llagut-autentikcatPromoció per poblacions on es vulgui potenciar el rem en llagut. Es tracta de portar a terme dues sessions on aprendrem: els orígens i actualitat del rem en llagut a Catalunya, les parts de l’embarcació, maniobres bàsiques i prepararem els nois i noies per poder afrontar una regata amb els altres centres o amb els altres grups del centre. Aquesta competició es portarà a terme en una última sessió conjunta.

UBICACIÓ: A la mateixa població

HORARI: Tres sessions per grup

————————————————————————————-

rem a l’escola

rem-a-lescola-autentikcatSessió en el mateix centre. Coneixerem, mitjançant una xerrada reforçada amb imatges, els orígens i actualitat del rem en llagut a Catalunya. Tot seguit aprendrem i practicarem el cicle de l’estropada (moviment del rem). Per fer-ho utilitzarem màquines de rem ergòmetre que ens permeten simular el moviment de remar. Amb les mateixes màquines aprendrem a fer relleus per remar i realitzarem una competició per equips.

UBICACIÓ: En el mateix centre

HORARI: 2/3 hores

VARIS: Mínim 30 persones.