0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 0 Flares ×

kontxaDurant 15 dies les Traineres fan una “parada” de la Lliga regular per a celebrar la que s’anomena col·loquialment: la Olímpiada del Rem.  La “kontxa” és la competició de rem que té més prestigi de tota la temporada i que se celebra des del 1879 (exceptuant alguns petits períodes) a la bahía de Donosti.

Dijous passat va ser la primera prova, a la tarda es va disputar la regata classificatòria entre 24 equips masculins i 8 equips femenins. A diferencia del sistema de competició de la Lliga en què les traineres es disputen la regata amb una sola tanda de 4 llargs i 3 ciavogues, les 7 tripulacions que es classifiquin avui més la Donostiarra (trainera de la ciutat) competeixen durant els 2 primers diumenges de setembre. Les traineres hauran de recòrrer 3 milles nàutiques (5556m) amb una sola ciavoga o gir en el cas dels masculins i 1,5 milles en el cas dels equips femenins. El resultat final serà la suma dels temps obtinguts en aquestes dues regates.

Aquí teniu el resultat que van obtenir a la 1a regata de diumenge passat i al que afegiran el resultat d’aquest proper diumenge.

kontxa2015_nois_1rdia kontxa2015_noies_1rdia

Si teniu ocasió de veure-ho, us ho recomanem. Les podeu seguir en directe per la  EITB

la Bandera de la Kontxa, l’olímpiada del rem
Etiquetat a:        

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *