0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 0 Flares ×

autentikcat_3rConcursInstagram2016Coincidint amb l’inici de la 14ena Lliga Catalana de Llagut diumenge 19 de juny a la platja de Santa Cristina de Lloret de Mar, fes fotos i participa al concurs amb l’etiqueta #llagutcatlloret2016.  Fotos fetes amb mòbil, no hi ha límit!

Participa des de dissabte 18 de juny fins dimarts 21 de juny a les 22.00h. Recorda etiquetar #llagutcatlloret2016 mencionar-nos  @autentikcat  i et convidem a seguir-nos

 Més Premis: Dinar per a dues persones al Restaurant Albamar (Lloret de Mar), una copa a l’emblemàtic Bar Cala Banys (Lloret de Mar) , un passeig en  Dofí Jet fins a Tossa.

Consulta les bases,  Som-hi!

Bases del Concurs:

Entraran a formar part del concurs tots aquells que pugin fotografies a Instagram amb les etiquetes:  #llagutcatlloret2016 . A més a més si voleu podeu fer servir l’etiqueta de la lliga de llagut català #LligaCatLlagut2016

El concurs s’obrirà oficialment el dissabte 18 de juny a les 08.00 del matí i es podran penjar fotos fins al dimarts 21 de juny a les 22.00h.

 Condicions

 • Es pot participar amb qualsevol fotografia relativa a la 1a regata de la Lliga Catalana de Llagut, que se celebrarà el diumenge 19 de juny de 2016 a la platja de Santa Cristina de Lloret de Mar i que mencioni a l’organitzador @autentikcat
 • Totes aquelles fotografies penjades abans o després de les dates marcades o que no s’adeqüin a les condicions del concurs (falta d’etiqueta, fotos fora de termini, usuaris privats, continguts inadequats….etc) quedaran automàticament descartades.
 • Es contactarà amb el/s guanyadors a través d’un missatge a la seva fotografia. Els seus  noms també es farà públic als comptes Facebook, Google+, Twitter i a la web d’autentikcat. El guanyador hauran de posar-se en contacte amb l’organització al correu toni@autentikcat.cat enviant la fotografia escollida amb la major resolució possible.
 • Les fotografies han d’estar fetes  el diumenge 19 de juny a Lloret de Mar. Se’n poden fer tantes com es desitgi, totes entraran en el concurs. També es poden incloure fotografies fetes el dissabte 18 de juny sempre que estiguin relacionades amb la regata de la platja de Santa Cristina a Lloret de Mar.
 • Les fotografies han de ser originals i fetes amb dispositiu mòbil.
 • La participació al concurs és gratuïta.

Ús de les imatges

 • Les imatges publicades a Instagram amb l’etiqueta #llagutcatlloret2016 seran públiques a la web d’autentikcat i les xarxes socials.
 • Totes les imatges que participin al concurs podran ser utilitzades per  autentikcat per a futures campanyes de promoció.
 • La publicació d’imatges a Instagram amb les etiquetes del concurs significa l’acceptació d’aquestes bases.

 

 Ús de les dades

 • Pujar les fotografies a Instagram amb l’etiqueta del concurs implica el permís perquè ens posem en contacte amb el guanyador a través d’un missatge a la fotografia. Els nom dels guanyador també es farà públic per als canals indicats.

Jurat, veredicte i premis

 • El jurat estarà format per: 1 fotògraf, un instagramer, 1 representant dels Apartaments Albamar, 1 representant del Bar Cala Banys de Lloret de Mar i 1 representant d’autentikcat
 • El jurat emetrà veredicte el 28 de juny, moment en què també es contactarà amb el guanyador.
 • Els premis són: un dinar per a dues persones gentilesa del Restaurant Albamar de la Platja de Santa Cristina  de Lloret de Mar, 1 consumició per a dues persones gentilesa del Bar Cala Banys de Lloret de Mar, un passi per a dues persones pel trajecte en Dofí Jet fins a Tossa . Els premis no es podran canviar per diners.

Addicional

 • L’organització no es fa responsable de cap problema o error tècnic d’un sistema en línia informàtic, servidor o proveïdor, equip informàtic o error de software de qualsevol correu electrònic que pugui produir-se.
 • La participació en aquest concurs implica l’acceptació de totes les condicions d’Instagram.
 • Les podeu consultar a http://instagram.com/legal/terms/

Aquí teniu les fotos que van participar l’any passat: cliqueu 

Bases Concurs d’Instagram: #llagutcatLloret2016

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *